diumenge, 10 d’octubre del 2021

Doble difusió internacional a càrrec de l'ASC

Dissabte 9 d'octubre l'ASC va tenir una doble participació sardanista i d'esbart.

Al matí, a la Platja d'Aiguafreda de Begur, membres de la Conti 2000 van participar en la gravació d'un vídeo de presentació de la col.lecció de sabates d'una dissenyadora de Londres que es presentarà la primavera del 2022.

És admirable que algú que no sigui de terres catalanes hagi comptat amb la sardana i l'Empordà per ambientar el vídeo promocional d'una col.lecció que es projectarà a àmbit internacional.

La sardana estrenada enguany "En Pere de Llinars" del bisbalenc Eduard Prats, és la música que sonarà en aquest espot.

Evidentment, cal respectar la confidencialitat del projecte i, per aquest motiu, encara no és possible difondre imatges de la gravació. Però a la primavera vinent tindrem l'ocasió de veure el muntatge final.

 

Al vespre, el grup Montgrí Dansa va oferir una actuació davant unes 100 persones allotjades en un hotel de l'Estartit que es reuneixen anualment. Es tracta d'una Amical d'origen francès que es reuneix anualment a l'Empordà, provinents d'indrets llunyans com Canadà i EUA.. En honor a ells, es va oferir una mostra de l'evolució història i coreogràfica de la sardana des del contrapàs fins als punts lliures actuals així com els rigodons recuperats de l'espectacle que el GMD va oferir per la Festa Major i per la Capitalitat de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols.

 

Per tant, doble experiència "internacional" de la sardana i sense sortir de l’Empordà. !

  













 de la sardana des del contrapàs fins als punts lliures actuals així com els rigodons recuperats de l'espectacle que el GMD va oferir per la Festa Major i per la Capitalitat de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols.



Per tant, doble experiència "internacional" de la sardana i sense sortir de l'Empordà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada