dijous, 19 de setembre del 2019

Cap de setmana de danses i sardanes: Pirates, Concurs i Aplec, 14/15 setembre'19

Gran, intens i espectacular cap de setmana el que s'ha viscut a Torroella de Montgrí gràcies a l'Associació Sardanista Continuïtat amb una marató d'espectacle de dansa, concurs de colles i aplec de la sardana.
Tot plegat va començar el dissabte a les 21h amb un Espai Ter disposat a presenciar com ... "Pirates, també ballen?". I és que aquest és el títol escollit per l'espectacle que el Grup Montgrí Dansa va estrenar el dissabte 14 de setembre, com a preàmbul de la Festa dels Pirates que es celebrarà a l'Estartit a partir del divendres 20. L'acompanyament musical de la cobla Mil.lenària, Fidelíssima Vila de Perpinyà amb la percussió de Robert Armengol i direcció de Jordi Nuñez van animar els balls dels més de 30 dansaires del GMD. Agrair, novament, les composicions musicals del mestre i amic Moraleda per aquest nou esdeveniment.
Amb poc temps per descansar, a les 11.30h del diumenge es donava inici puntualment al concurs de colles sardanistes que reuní 19 colles gironines i d'Osona. Enguany, la novetat fou la celebració d'aquest concurs a la Plaça de la Vila, decissió molt ben valorada per públic i sardanistes. La part musical fou a càrrec de la cobla Mediterrània i les colles locals van aconseguir molt bones posicions (2ns infantils i grans i 1ers en categoria alevina). La Conti 2000 fou una de les 2 úniques colles que va resoldre la revessa. Com ve essent tradicional a la nostra Vila, totes les colles van rebre les merescudes pomes que sempre venen de gust després d'un esforç físic important.
A les 16,30h va ser el torn de l'aplec de la sardana, a la mateixa Plaça de la Vila que va quedar petita per la multitut de públic i dansaires que l'omplien. Principal de Cassà, Maricel i Tres vents van ser les cobles encarregades de la part musical amb un repertori molt aplaudit en nombroses ocasions.
Des de l'ASC volem agrair el recolçament rebut en tots aquests actes.

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada