dilluns, 23 de setembre de 2013

Concurs a Barcelona

Segurament, el concurs de Barcelona celebrat el 22 de setembre a la Plaça de la Catedral dins dels actes de les Festes de la Mercè serà el que comptarà amb major participació de colles sardanistes de la temporada. Fins a 41 formacions vingudes de les 4 províncies catalanes es van reunir al casc antic de la Ciutat Comtal, en un dia molt asolellat i amb un públic molt nombrós on hi predominen els turistes que aprofiten l'avinentesa per fotografiar-se amb els i les sardanistes. I, segurament, es tracta de l'únic concurs de l'any on la presentació es fa en 3 idiomes.
La quota torroellenca la va representar la Continuïtat del Montgrí, participant al primer dels 4 concursos del grup A (les 7 millors colles de Catalunya en categoria gran).
La cobla Sant Jordi va interpretar la part musical, amb composicions clàssiques vinculades a Catalunya i a la seva capital, però al ritme lent que va siguent habitual a aquest campionat.
Així mateix, la composició de la colla es va haver d'adaptar per la coincidència amb l'actuació del Grup Montgrí Dansa a Argelers, ja que molts membres de l'ASC formen part de les colles i l'esbart alhora.
No obstant, debut digne a la categoria tot i tancar la classificació del grup A.

A Sitges, el 29 de setembre, debutarà la Montgrí 2000 en el Campionat Juvenil, competint amb 3 colles més, vingudes cadascuna d'elles d'una de les 4 províncies. Molta sort!

Cap comentari:

Publica un comentari