dilluns, 7 d’octubre del 2013

6 octubre, doble jornada

Si el passat 22 de setembre l'ASC va repartir els seus efectius entre el concurs a Barcelona i l'actuació del GMD a Argelers, el diumenge 6 d'octubre també ha representat un doblet, en aquest cas sardanístic.

Per una banda, Cassà de la Selva representa el penúltim concurs del comarcal gironí. De Torroella hi han sigut presents la veterana que porta el nom de la vila, refermant la 2a posició; la Continuïtat del Montgrí que ha resolt la revessa i es manté en el tradicional 3r lloc i l'alevina Montgrí Mini amb més nens que no pas nena (rara avis en el món sardanístic de les colles més joves) que ha assolit la 2a posició just darrera l'amfitriona Il.lusions i amb 1a posició en el galop de fantasia, competint amb 3 colles més.
La cobla Flama de Farners ha interpretat bones sardanes i al ritme i compàs que ens fa disfrutar.

La Montgrí 2000 s'ha desplaçat fins a Cornellà del Llobregat en la segona jornada del campionat juvenil on participa. El tercer lloc molt ajustat amb el segon aconseguit per Nova Tarragona Dansa fa que la batalla pel sots-campionat d'enguany sigui molt renyida. La nova oportunitat serà a Girona per Tots Sants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada