dilluns, 16 de setembre del 2013

Concurs i aplec de Torroella

Tot i l'amenaça constant del temps, finalment el 15 de setembre s'ha pogut celebrar el concurs i l'aplec de sardanes de Torroella de Montgrí que organitza l'ASC.

Enguany ha sigut la primera ocasió en què el concurs s'ha celebrat dins dels actes de l'aplec, per tal de minimitzar costos i aconseguir major participació als actes del matí.
Un total de 23 colles vingudes de les províncies de Girona, Barcelona i la Catalunya Nord ens han acompanyat. La taula de trofeus de Torroella sol ser de les més boniques de veure gràcies a la col.laboració de molts establiments i comerços de la localitat i rodalies. I com no podia ser de cap altra manera, no ha fallat la bossa de pomes per tots els participants.


L'ASC ha omplert els jardins John Lennon amb 5 colles participants, formant fins a 6 anelles ja que, com vé essent habitual darrerament, la colla alevina compta amb moltíssims nens i nenes.
Així, la Montgrí Mini ha empatat en primer lloc amb les Il.lusions de Cassà de la Selva i la Montgrí, en el seu primer concurs de la temporada, ha aconseguit el segon lloc com a colla lliure alevina.
Montgrí 2000, Torroella i Continuïtat del Montgrí han assolit les classificacions habituals del que portem de temporada.

La interpretació musical s'ha alternat amb Foment del Montgrí, Principal de Cassà i Principal de l'Escala. A quants concursos es pot comptar amb 3 cobles interpretant alhora la sardana de germanor?


A la tarda, la Plaça de la Vila s'ha tornat a omplir, en aquesta ocasió amb tothom qui ha volgut gaudir de les sardanes, ja sigui ballant-les o escoltant-les. Un repartori molt alegre i amb moltes composicions de músics locals han fet gaudir tot el públic assistent.


Després d'aquesta vetllada, donem el tret de sortida a la 2a temporada del campionat per les nostres colles. Diumenge vinent la Continuïtat del Montgrí debutarà en el Grup A del Campionat de Catalunya i una setmana després ho farà la Montgrí 2000 en el Campionat juvenil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada