dilluns, 5 de maig del 2014

Sant tornem-hi!


El primer cap de setmana de maig acostuma a donar el tret de sortida del campionat de colles de les comarques gironines. I ho fa per partida doble ja que Sant Eudald és patró de Ripoll mentre que Santa Creu ho és de Figueres.
La metereologia ha respectat els dos concursos: un bon sol, gens de fred i la tramuntana no ha aparegut.
Entre les novetats de l'ASC destaquem la participació de la Montgrí 2000 a Ripoll, acompanyant la Continuïtat que no s'ha perdut aquest concurs en les darreres edicions i la inscripció de 2 colles alevines al concurs de Figueres (Montgrí i Montgrí Mini). Precissament, informem que la colla Montgrí participarà regularment en el campionat mentre que la Montgrí Mini la formen els dansaires més menuts i que es van incorporant als cursets d'ensenyament.
A partir d'aquí, el guió ens pot sonar en quant a resultats per les colles sardanistes torroellenques es refereixin: 1er lloc per la juvenil Montgrí 2000, única representant de la seva categoria, 2n lloc de Torroella i Montgrí en alevins, mentre que la Continuïtat del Montgrí obté el tradicional 3er lloc. I esperem que la Montgrí Mini pugui anar participant com a lliure en diferents ocasions i millorar el 4rt lloc empatat que ha assolit en el seu debut com a nova fornada de dansaires.
En l'apartat d'extres, recordar la participació de la Continuïtat del Montgrí i la Montgrí 2000 en punts lliures i que la Montgrí ha sigut una de les 3 colles que han fet el galop de fantasia.
Com a cirereta al pastís, la Continuïtat ha sigut l'única colla que ha tret la revessa al concurs de Figueres. Un èxit del revessaire-ballador-compositor-músic Lluís Bofill.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada