diumenge, 1 de desembre del 2013

Final de Punts Lliures 2013

Enmig de la fira de Sant Andreu, que fa 620 anys que es celebra a la nostra vila, l'ASC ha tingut molta feina el passat 30 de novembre.

Al matí, i ben d'hora, sardanistes de la Continuïtat del Montgrí i la Montgrí 2000, han gravat uns vídeos per la cobla Principal de la Bisbal, en el seu 125è aniversari. Sardana curta, sardana de lluïment i sardana de punts lliures, en el pati de  Can Quintana, desafiant unes baixíssimes temperatures. Esperem veure ben aviat el resultat d'aquesta feina.

I al vespre, les mateixes colles han participat a la 9ena final de punts lliures de la "nova era" en aquesta modalitat. Com al 2009, la convocatòria ha sigut en el pavelló de Platja d'Aro on tenen lloc les competicions de balls de saló que sovint podem veure a la TV.
A les 22h, força puntuals, la Continuïtat del Montgrí obria el galop de lluïment per donar pas a les presentacions coreografiades per les pròpies colles per aquest esdeveniment. A destacar l'execució del muntatge que Met Barderi havia preparat per la Montgrí 2000 amb música de Txarango, que els va donar el primer lloc en categoria juvenil.

L'emoció, però, venia amb les sardanes de punts lliures. Després de setmanes d'assaig encarades a crear nous punts, tant la colla gran com la juvenil de l'Associació Sardanista Continuïtat van executar les respectives sardanes amb precissió, correcció i energia.
Finalment, nou sots-campionat per la Montgrí 2000 (en aquesta ocasió, punts lliures juvenils) i una més que meritòria 6a posició per la Continuïtat del Montgrí en una categoria on competia amb 11 colles més.


Amb aquesta nova fita, es dóna per acabada l'activitat sardanista de l'entitat per aquest 2013.
El diumenge 15 desembre les diferents colles i seccions de l'Associació es trobaran per celebrar la cloenda de la temporada i queden 2 dates importants al calendari abans no acabi l'any ja que hi haurà 2 representacions més de Temps i Llegendes (21 desembre a Espai Ter, a Torroella de Montgrí, i 22 desembre a Teatre Principal de Sabadell).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada