dimarts, 19 de novembre del 2013

La Montgrí-2000 , sotscampiona de Catalunya


Diumenge 17 de novembre, a Valls, la final del Campionat de Catalunya de colles alevines, infantils i juvenils un any més es va celebrar a la sala Kursaal en comptes de l'emblemàtica plaça del Pati a causa de la pluja.

La Montgrí-2000 hi arribava empatada a punts amb la Nova Tarragona Dansa després del concurs de Girona i amb Cabirols ja virtualment campiona després d'un campionat que ha dominat des del primer concurs.

La tradicional i antiga rivalitat Torroella-Tarragona es va resoldre en aquest cas a favor dels del Baix Empordà amb dos segons a cada sardana i que li van donar el sotscampionat.

Dues excel·lents interpretacions i gran seguretat en el repartiment, van ser els punts de partida perquè la colla ballés a un gran nivell, concentrada i posant-hi tot l'esforç i voluntat per que no se'ls escapés el segon lloc en el Campionat.

La 2000 ha anat de més a menys en el Campionat, superant amb solvència la baixa del Gerard als primers concursos però que va poder ser present a la final demostrant que està totalment recuperat de la seva intervenció. 

Felicitats a tota la colla pel compromís que heu demostrat, les ganes i l'orgull. El darrer sostcampionat de Catalunya juvenil d'una colla de la ASC es remunta al 1996. La Montgrí 2000 va ser campiona de Catalunya aleví al 2008, infantil al 2011, o sigui 3 anys després. Si segueix la seqüència numèrica, toca ser campiona juvenil al 2014.
Alèxia, Eva, Laura, Berta, Mariona, Neus, Emma, Estel, Maria,
Gerard, Albert, Eloi, Oriol, Pau, Marc, Ernest,

Ho podeu fer ... endavant!!!!

Jaume

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada