dilluns, 11 de novembre del 2013

Continuïtat del Montgrí, setena colla gran de Catalunya

Feia força anys que cap colla torroellenca no participava en una final del Campionat de Colles Sardanistes en categoria gran.


El passat diumenge 10 de novembre, Balaguer acollia més de 40 colles de tot Catalunya en la final de les comarques lleidatanes i en la final del Campionat de Catalunya de colles grans. Les úniques representants gironines foren Mans Amigues de Cassà de la Selva i Continuïtat del Montgrí de Torroella de Montgrí, que van compartir l'autocar que els duria fins l'altra punta de Catalunya.

Les sardanes interpretades foren de Jordi Paulí i del músic afincat a la Torroella, Jordi Molina; mentre que la part musical fou a càrrec de la Bellpuig cobla.

El resultat no era rellevant. La temporada ja fèia dies que estava decidida però saber que en una sardana es va superar la Mirant al Cel, va demostrar novament que la colla torroellenca havia fet mèrits per participar en el grup de les millors colles.

Revessa resolta correctament, i ja en van unes quantes aquesta temporada.

La sensació recomfortant de la gran temporada feta no ens la treu ningú. El dia 30 de novembre nova oportunitat amb els punts lliures a Platja d'Aro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada