divendres, 14 de setembre del 2018

Trentadansa

El dimarts 28 d'agost va tenir lloc l'estrena de l'espectacle Trentadansa a càrrec del Grup Montgrí Dansa dins del marc dels actes de la Festa Major de Torroella de Montgrí.
En un Espai Ter ple, el públic va poder gaudir de les peces musicals interpretades en directe per la Cobla Mil.lenària Fidelíssima Vila de Perpinyà acompanyada a la percussió per Robert Armengol i interpretades coreogràficament per prop de 40 dansaires de les diferents seccions del Grup Montgrí Dansa.
Enguany fa 30 anys que l'Associació Sardanista Continuïtat va crear l'Esbart Montgrí amb l'objectiu inicial de completar les actuacions de sardanes que dúien a terme a finals de la dècada dels 80s les diferents colles sardanistes torroellenques. Amb el temps, i després d'èxits notables com Trencats i Seguits, La Punyalada, El Flautista d'Hamelí, Torroella 1900, Fills del Mar o Comte Arnau, per citar-ne alguns, l'esbart ha anat adquirint pes, prestigi i protagonisme, assolint personalitat pròpia amb el Grup Montgrí Dansa.
Per aquest motiu, a l'espectacle Trentadansa hi participen tots els dansaires: infantils, juvenils i Cos de Dansa.
El repartori ofert a l'Espai Ter consta majoritàriament de peces de creació pròpia per part del mestre de dansa Sebastià Vilanou així com algunes amb algunes reposicions com Les Gitanes del Vallès.
Es tracta d'una proposta de dansa d'arrel tradicional, amb la participació de la cobla Mil·lenària i percussions, i obres noves de Joan Lluís Moraleda, pel gaudi de tot el públic.




























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada