dilluns, 23 d’octubre del 2017

“Gaudí, light genius” Bruges, octubre17

Una vegada més, l'ASC de Torroella de Montgrí ha atravessat fronteres per oferir la sardana arreu on la vulguin escoltar i veure-la ballar.
En aquesta ocasió han sigut els més joves de la colla Conti 2000 qui s'han desplaçat fins a la bonica ciutat de Bruges (Bèlgica) des del 19 fins al 22 d'octubre per participar a l'espectacle de dansa del Ballet Olivia Geerolf que s'ha estrenat el passat divendres 20 d'octubre a la Catedral de la ciutat de Bruges.
La pròpia mestra i coreògrafa de la companyia de dansa, Olivia Geerolf, i el seu marit, Hedwig Swimberghe, han sigut els màxims responsables de l'espectacle "Gaudí, light genius" inspirat en la figura del genial arquitecte català i han volgut que la cultura catalana hi fos present i ben representada amb el tenorista Miquel Artigas fent un solo de La Santa Espina al passadís central de la Catedral de Bruges i 3 parelles de la Conti 2000 ballant dalt de l'escenari les sardanes La Santa Espina i Torroella Vila Vella.
Una actuació senzilla però sorprenent per les quasi 300 persones del públic que han gaudit per primera vegada de la sardana com a música i dansa.
Sens dubte, una experiència que els joves participants recordaran durant molt anys i un punt més de la geografia europea on l'Associació Sardanista Continuïtat haurà deixat la seva empremta.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada