dimarts, 1 de novembre del 2016

Concurs de Girona, 1 de novembre de 2016

Per la diada de Tots Sants se celebra el concurs de colles sardanistes a Girona, en plena Festa Major. Tradicionalment marca el punt i final de la temporada i enguany no ha sigut una excepció.
Les 4 colles torroellenques han participat en les respectives categories, amb resultats diversos: Montgrí mini (categoria alevina) s'han classificat en 5ena posició, Montgrí (infantil) en 4a, la veterana Torroella ha assolit el 3er lloc (superant novament una rival directa com és l'Albera Dansa) i qui ha tingut més feina ha sigut la Conti 2000 ja que participava en doble campionat (territorial gironí i final del Campionat de Catalunya) on ha obtingut una 2a posició en ambdues categories.
D'aquesta manera, doncs, s'ha confirmat la 2a posició final de la colla torroellenca en categoria gran grup B que ja venia defensant des dels concursos previs. Es revalida la mateixa posició que la temporada anterior amb el repte que ha suposat en aquesta temporada la fusió de les 2 colles de l'any 2015:  Montgrí 2000 i Continuïtat del Montgrí.
A partir d'avui toca un meritori descans per totes les colles a excepció de la Conti 2000 que ballarà a la final de punts lliures de Manresa a finals de novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada