dimarts, 4 d’octubre del 2016

Concurs de Cassa de la Selva, 2 d'octubre'16

Ja estem a la recta final de la temporada sardanística del 2016.
El passat diumenge 2 d'octubre la cita era a Cassà de la Selva, en un dels concursos amb major participació de colles que es recorda en aquesta localitat del Gironès. L'Associació Sardanista Continuïtat hi va participar amb les 4 colles del campionat, des de l'alevina Montgrí Mini fins a la veterana Torroella amb debut de dansaire inclosa.
Per aquest motiu, el Passeig Vilaret, on es desenvolupava el concurs, va dificultar un xic la col.locació de les colles i la tasca del jurat per poder-les avaluar totes.
Bones posicions finals per les colles torroellenques, especialment de la veterana Torroella que va superar en una sardana l'Albera Dansa de la Catalunya Nord i la Conti2000 que, amb una formació més jove de l'habitual, va assolir la 2a posició de la categoria pel què fa a colles gironines, apart de resoldre correctament la sardana revessa (i ja en van 6 aquesta temporada).
A destacar l'originalitat del trofeu que simbolitza la tradició dels taps de suro de la localitat, endolcit per la xocolata que amagava a l'interior.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada