dilluns, 26 de setembre del 2016

Concurs de Sitges, 25 setembre 2016

Diumenge 25 de setembre la Conti2000 va participar al bonic concurs de Sitges, al peu de l'esglèsia de St Bartomeu i Sta Tecla, al costat del mar, un indret idíl.lic dins la ruta modernista de la ciutat.
És d'aquells concursos on tothom reconeix que és agradable de participar-hi donat que ho ambienten amb geganters, grallers, castellers i cap-grossos. La cobla Maricel va fer una bona interpretació de sardanes maques per ballar i gaudir, especialment per la categoria gran.
La Conti2000 hi participava amb la responsabilitat de mantenir el bon resultat assolit la setmana anterior al concurs de casa i amb un esforç doble tant per les ajudes de què va disposar a qui donem totes les gràcies possibles i pels assajos extres realitzats.
Finalment, resultat excel.lent: revessa resolta (com quasi totes les colles) i un frec a frec amb la Mirant al Cel (primera classificada del grup) resolt finalment a favor de la colla torroellenca qui s'emportà el trofeu especial Vila de Sitges.
En definitiva, una vetllada magnífica, el bon temps va respectar l'esdeveniment (mentre a l'Empordà plovia a bots i barrals) i un molt bon record per als participants.
I no parem, pròximament vindrà Cassà de la Selva, Manlleu, Banyoles, Girona i Manresa.

Seguirem informant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada