diumenge, 12 de juny del 2016

Concurs de sardanes. Palamós, 11 de juny de 2016

El concurs de Palamós és d'aquells realment agradables de participar-hi: a tocar el mar, a una hora en què el sol ja no crema, amb molt de públic assistent, sardanes molt ben escollides i una organització molt acurada que fins i tot semblava tenir la pluja que va amenaçar l'inici de l'acte sota control.
Doble campionat per la Conti 2000 ja que combinava la participació del territorial amb la del Campionat de Catalunya, assolint les millors posicions del que portem de temporada. De fet, les diferències entre les primeres 4 colles del grup on participa la colla torroellenca van ser mínimes, posant molta emoció al campionat.
Les colles Montgrí mini, Torroella i Montgrí també van participar, aconseguint mantenir les respectives trajectòries, en especial la colla infantil que va assolir una meritòria 2a posició.
Agrair l'organització palamosina per permetre que la Conti 2000 fos una de les 4 colles convidades per participar en l'exhibició de punts lliures alhora que la fusió entre Montgrí i Montgrí mini ho fos en la categoria de galop de fantasia.
Finalment, la Conti 2000 es manté en les màximes posicions en categoria de revesses: 4 encerts de 4 possibles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada