dilluns, 1 de juliol del 2013

Continuïtat del Montgrí entre les 7 millors colles del Campionat de Catalunya gran

Després de com van anar els concursos previs del Campionat de Catalunya de colles grans, Sabadell i Palamós, era clar que Reus era EL concurs de l'any per la Continuïtat del Montgrí. De les 5 colles que havien arribat a la repesca, 4 tenien altes probabilitats d'accedir al grup de les millors colles (Final A) però només hi havia lloc per 3, tal i com ja ho va pronosticar el blog sardanaesportiva a la vigília del concurs.
Els dies previs s'havia assajat a consciència per poder afrontar el repte amb possibilitats. Conscients que la cobla tocaria a un ritme més lent del que agrada a la colla, part dels esforços dels assajos anaven encaminats a seguir el compàs.
I el dia 30 de juny, alguns encara amb la ressaca del Concert per la Llibertat de la nit anterior, s'arriba a Reus. Bona interpretació, bona execució, es va seguir el compàs.
Els minuts previs a anunciar la classificació van ser d'alta tensió. Al final, va resultar un frec a frec amb els companys de la colla Encís de Manlleu (reproduint-se la situació del dia de Palamós) i, igual com va succeir aquell dia, per un lleuger avantatge, es confirmava que la Continuïtat del Montgrí es classificaria al grup A, l'any de la seva reincorporació al campionat.
Alegria lògica i compartida entre els membres de la colla, que permeten encarar la 2a fase de la temporada dins del grup de les 7 millors colles de Catalunya. Mans Amigues, Marenostrum, Mirant al Cel, Tarragona Dansa, Violetes del Bosc i Xàldiga, ens acompanyaran en aquest viatge.

Però durant juliol i agost continua l'activitat de l'Associació amb actuacions del grup de dansa arreu i la participació de les colles als concursos comarcals.

Bon estiu!

2 comentaris:

  1. Personalment crec que serà un any molt satisfactori, retornar a la Conti després de 10 anys amb tot el que això comporta (records, alguns companys nous, altres que ja no hi són..) i complementar-ho amb el cos de dansa i les noves generacions, pot ser un any per emmarcar. Així que a continuar gaudint-lo! :D

    ResponElimina