El flautista del Montgrí

La secció infantil del Grup Montgrí Dansa interpreta el conte dansat del Flautista, història inspirada en la llegenda germànica del segle XIII, El Flautista d'Hamelín.


Fa ja molts anys a Torroella de Montgrí els joves del poble jugaven i ballaven tranquil·lament quan de cop i volta, uns rosegadors van aparèixer al poble i van espantar a tothom. Un flautista que venia d'altres contrades va fer saber als joves que ell, a canvi d'una quantitat de diners, era capaç de foragitar aquelles rates tant dolentes. Els joves del poble van acceptar encantats el tracte i el Flautista, amb la música de la seva flauta, va aconseguir que les rates marxessin ben lluny, però els joves del poble van voler ser espavilats i no van pagar-li els diners pactats.El flautista va marxar molt enfadat i al cap de poc temps es va presentar al poble disfressat de bruixot i acompanyat d'unes rates molt més dolentes que les anteriors. Els joves del poble es van espantar en tornar a trobar-se envoltats per rates i el bruixot els va voler fer saber que sempre s'havien de complir les promeses fetes. Es va treure la capa i tothom va reconèixer el Flautista que havia tornat per reclamar els diners que li havien promès.Els joves del poble, molt penedits per no haver complert la seva promesa van demanar-li perdó i d'aquesta manera el Flautista va fer sonar la seva música i va fer fora de nou i per sempre més a totes les rates. I encara avui, a les nits de lluna plena, es pot escoltar una música lleugera i misteriosa que ve del Montgrí i que recorda a tots els nens i nenes, que és molt important complir les promeses.

  • Producció: Grup Montgrí Dansa
  • Direcció artística: Sebastià Vilanou
  • Drecció musical, composició i arranjaments: Lluís Bofill
  • Ajudant de direcció: Mònica Farrés
  • Interpretació musical: Grup Trapassacs
  • Disseny de vestuari: Josep Ahumada
  • Realització de vestuari: Assumpció Capella, Josep Ahumada
  • Il·luminació: Jordi Borja, Gregori Olivé, Òscar Sánchez
  • Veu en off: Fanny Pujadas
  • Balladors: Gerard Aliu, Joana Aleña, Beth Alonso, Cristina Bossacoma, Paula Brines, Laura Coll, Alèxia Cordón, Nàdia Cordón, Emma Descayre, Pol Feliu, Eloi Feliu, Eva Feliu, Maria Font, Clara Gusó, Oriol Gusó, Eli King, Eloi Martínez, Aida Martínez, Xènia Minobas, Mariona Minobas, Maria Moro, Jeroni Paitovi, Carles Paitovi, Anna Pagès, Neus Pagès, Mireia Pagès, Xavier Peirón, Berta Planas, Cristina Planellas, Genís Puigvert, Oriol Rovira, Joan Rovira, Oriol Sais, Júlia Sunyer, Albert Torrent, Andeu Torrent, Biel Torres, Judit Torres, Helena Varea, Tània Vergara, Marc Vila, Rubèn Villaverde, Clàuria Xuriguera


Cap comentari:

Publica un comentari