25 anys de Continuïtat

Aquest espectacle pretén ser un breu recull dels trets més destacats dels 25 anys de vida de l'Associació Sardanista Continuïtat, l'essència de tot allò que hem fet des d'aquell llunyà 1981.
Primer van ser les Trobades Sardanistes Infantils i els concursos de colles. Per això comencem ballant la sardana - himne d'aquesta vila: "Torroella Vila Vella", de Vicenç Bou.
El 1994 va arribar el primer gran èxit de l'Associació: l'espectacle "Trencats i Seguits", una representació de l'evolució musical i coreogràfica de la sardana, des del segle XIX fins al moment actual; en podreu veure el Contrapàs Sardà.
El 1997 vàrem afrontar el repte d'un espectacle de gran volada: "La Punyalada", basat en la novel·la del mateix nom de Marià Vayreda, n'hem recuperat la Jota de Tortellà, el Ball Francès, la Primera Baralla, el Feinejar i la Coral·lí.
El 1998, estrenàvem el "Torroella 1900", una escenografia de balls vuitcentistes que fan passar una estona ben divertida al públic, dansaires i músics. N'hem triat quatre peces: Fiesta en Sevilla, La Lloll, els rigodons "Recuerdos de antaño" i la Graciosilla.
En la recta final de l'espectacle presentem dues noves coreografies: La Jota de la Dolores i la Jota de Tres. Amb aquestes estrenes volem simbolitzar que seguim treballant i mirant el futur amb optimisme.
Per acabar, un dels balls catalans més festius i alegres: Les Gitanes de Rubí, un esclat de color, moviment, alegria i rauxa.

L'espectacle es fa gran part amb música en directe a càrrec del grup de música tradicional Trapassacs, que forma part de l'Associació.


Podeu veure un vídeo de la sardana Torroella Vila Vella interpretada pels Trapassacs i ballada en la modalitat de punts lliures per la Colla Llavor el dia de l'estrena de l'espectacle. 

Cap comentari:

Publica un comentari